Renskav med svamp

Renskav är ett riktigt magert kött som vi alltför ofta glömmer bort.

Hacka löken

I frysen hade vi ett paket renskav och det bestämde jag mig för att vi skulle äta till middag idag. Gick och handlade lite andra saker som skulle passa bra till. Hackade lök... stekte renskaven, och la den sen åt sidan.

Stek lök och svamp tillsammans

Stekte löken tillsammans med champinjoner och kantareller. Pressade ner två klyftor vitlök, kryddade med salt, svartpeppar, rosmarin och franska örter. Sedan blandade jag ner renskaven och ett paket med matlagningsgrädde (mildas 4%-iga). Lät allt koka ihop ett tag under lock.

Tomater (Romantica)

De här tomaterna (romantica) är så goda. Mycket godare än vanliga tomater som kan smaka lite blaskigt ibland.

Renskav med svamp och tomater

Det färdiga resultatet. Vi åt renskaven tillsammans med färsk tagiatelle (ett paket som vi fick gratis på Coop eftersom vi är medmera-medlemmar).

Lägg till ny kommentar