Flyg till Lübeck

Tips för besökare
Turistar i Lübeck

Från Sverige är det inga större problem att bila hela vägen till Lübeck. Håller du dig till hastigheterna så tar det cirka nio timmar att köra hela vägen (utan raser). Sen på väg från Lübeck har du alltid möjligheterna att fylla bilen med billig mat och dryck.

Lübeck har en egen flygplats bara några kilometer utanför staden. När du bokar flygresor till Lübeck kan du många gånger tvingas söka på Hamburg istället då många lågprisbolag har valt den större staden som destination. Flygplatsen utanför Lübeck heter Lubeck Blankensee Airport (LBC) och är belägen 59 km från Hamburg.


För den som vill söka själv efter sitt boende har vi här listat några sajter som lämpar sig bra för bokningar av resor och boende.

Hotell och flyg

– Svensk sida som ger möjlighet flyg, hotell och hyrbil till både paketresor (både flyg och hotell) eller separata bokningar. Sökresultatet listas tydligt där alternativ som "Bästa pris" eller "Kortast restid" kan vägas mot varandra. Sajten finns på 13 olika språk, däribland svenska. Alla priser visas i SEK.

Travellink – Sajten är på svenska och ger bra sökmöjligheter för den som är ute efter flyg, hotell eller hyrbil. Du kan även välja färdiga paketresor samt göra snabbsökningar för att se om det finns några billiga sista minuten-resor. Vid hotellsökningar finns möjligheten att få alla hotellen på en översiktskarta. Alla priser visas i SEK.

Travelstart – Lättnavigerad sida på svenska som ger tydliga och snabba resultat på sökningarna. Saknar tyvärr översiktskarta för hotellen. Alla priser visas i SEK.

Enbart hotell

Bedfinder – Finns på engelska, tyska och franska. Sajten använder sig av ett kartsystem som du får en bra överblick på var hotellen är belägna. För att därefter förfina dina alternativ kan du söka dels på hur många stjärnor hotellet ska ha eller vad maxpriset per natt får vara. Är du speciellt intresserad av en specifik sevärdhet kan du även sortera hotellen efter vilket som ligger närmast. Alla priser visas i Euro.

Hotels.com – Sidan finns på 24 olika språk, däribland svenska. Sajten är lättnavigerad och i hotellsökningarna framgår tydligt information om hur långt från centrum hotellet är beläget samt vilka faciliteter som finns (gym, internet, swimmingpool, restaurang). För den som vill se alla hotellen utplacerade över staden ges möjligheten att göra det genom det inbyggda kartsystemet som finns. Alla priser visas i SEK.

Scandic – I de nordiska storstäderna är de flesta av Scandics hotell placerade. Utmärkta hotell för dig som planerar att semestra i någon av de nordiska storstäderna. På Scandics hotell får du alltid frukost, barn kan medtas utan extra kostnad samt trådlöst internet finns alltid tillgängligt.

Lägg till ny kommentar