Hotell i Lübeck

Tips för besökare
Turistar i Lübeck

Vi bodde på ett billigt Ibishotell när vi bokade in oss i Lübeck. För oss passade det perfekt eftersom vi hamnade cirka 10-15 minuter bort från staden och att hotellet inte hade frukost gjorde att vi kunde njuta av de tyska caféerna mer som serverar utmärkta smörgåsar.

Det finns ett flertal hotell i Lübeck. Precis som i många andra städer kan det vara en idé att se sig om i strax utanför ringen runt gamla stan för att komma ner till bra priser. Lübeck som stad är inte större än att det går snabbt att promenera fram och tillbaka för den som shoppar mycket.


För den som vill söka själv efter sitt boende har vi här listat några sajter som lämpar sig bra för bokningar av resor och boende.

Hotell och flyg

- Svensk sida som ger möjlighet flyg, hotell och hyrbil till både paketresor (både flyg och hotell) eller separata bokningar. Sökresultatet listas tydligt där alternativ som "Bästa pris" eller "Kortast restid" kan vägas mot varandra. Sajten finns på 13 olika språk, däribland svenska. Alla priser visas i SEK.

Travellink - Sajten är på svenska och ger bra sökmöjligheter för den som är ute efter flyg, hotell eller hyrbil. Du kan även välja färdiga paketresor samt göra snabbsökningar för att se om det finns några billiga sista minuten-resor. Vid hotellsökningar finns möjligheten att få alla hotellen på en översiktskarta. Alla priser visas i SEK.

Travelstart - Lättnavigerad sida på svenska som ger tydliga och snabba resultat på sökningarna. Saknar tyvärr översiktskarta för hotellen. Alla priser visas i SEK.

Enbart hotell

Bedfinder - Finns på engelska, tyska och franska. Sajten använder sig av ett kartsystem som du får en bra överblick på var hotellen är belägna. För att därefter förfina dina alternativ kan du söka dels på hur många stjärnor hotellet ska ha eller vad maxpriset per natt får vara. Är du speciellt intresserad av en specifik sevärdhet kan du även sortera hotellen efter vilket som ligger närmast. Alla priser visas i Euro.

Hotels.com - Sidan finns på 24 olika språk, däribland svenska. Sajten är lättnavigerad och i hotellsökningarna framgår tydligt information om hur långt från centrum hotellet är beläget samt vilka faciliteter som finns (gym, internet, swimmingpool, restaurang). För den som vill se alla hotellen utplacerade över staden ges möjligheten att göra det genom det inbyggda kartsystemet som finns. Alla priser visas i SEK.

Scandic - I de nordiska storstäderna är de flesta av Scandics hotell placerade. Utmärkta hotell för dig som planerar att semestra i någon av de nordiska storstäderna. Inom norden på Scandics hotell får du alltid frukost, barn kan medtas utan extra kostnad samt trådlöst internet finns alltid tillgängligt. Dessa delar kan däremot skilja sig om du semestrar utanför norden.

Kommentarer

Ang Scandïc och frukost...I Tyskland betalar man extra för frukost, utanför Norden, just nu ca 150 kr pp/ per dag. Vänligen se deras hemsida. Vi blev ganska sura i somras när vi bodde i Lubeck o upptäckte detta.

Hej Ingela!
Tack för att du meddelade oss det, vi har justerat informationen på vår sida så att det framkommer.

Hoppas er semester blev bra trots bakslaget med frukosten!

Vänliga hälsningar
bilderochfakta.se

Lägg till ny kommentar