Idag blev det dags att testa fisk- och skaldjurskryddan som jag vann på salt och peppar. Köpte med mig färsk laxfilé samt Milda mini mat 7% (brukar använda den 4%-iga men den var slut på Coop).
Kokar potatis att ha till.
Laxfiléerna lägger jag i en ugnsform. Runt omkring laxen lägger jag champinjoner (köpta i frysdisken, bra att ha hemma i frysen) och strimlad purjolök. Sedan kryddar jag med fisk- och skaldjurskryddan, häller på matlagningsgrädden, och ställer in formen i ugnen. Ca 15 minuter i 225 grader...
Lägger även i några frysta räkor efter ett tag, och stoppar in formen i ugnen en stund till.
Serverar med hemmagjord potatismos och kokt broccoli. Gott! Det var lite sting i kryddan, och det var kul att testa den istället för att använda vår vanliga fiskkrydda (citronpeppar).