Varm bulgursallad med kyckling och chévre


Stekt aubergine och squash

På spisen kokar hel bulgur... och i stekpannan steker jag aubergine och squash som jag kryddat med salt, svartpeppar och örtagårdskrydda. Samtidigt skär vi kycklingfiléerna i lagom stora bitar. Kycklingen ska sedan stekas i olja, och kryddas med vitlök, salt, svartpeppar och örtagårdskrydda.

Rödlöken, paprikan och cocktailtomaterna

Även rödlöken, paprikan och cocktailtomaterna ligger färdiga i en skål. I en annan skål har jag blandat lätt crème fraiche tillsammans med chévreost, och kryddat med salt, svartpeppar och vitlökspulver.

Varm bulgursallad med kyckling och chévre

Vi serverade salladen så här: Hel bulgur längst ner, sedan de stekta grönsakerna och den stekta kycklingen, och överst röd lök, paprika, tomat och machesallad. Och slutligen en klick chévresås.

Ingredienser till varm bulgursallad med kyckling och chévre


    Skriv en kommentar

    Bilder och fakta